Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
Svatba v kapli na Kačině
Kaple na zámku Kačina je úžasná jako netradiční místo svatebního obřadu. Nikdo z vašich svatebních hostů tohle nebude čekat (pokud tu z nich někdo neb... číst celé
04.07.2022
Snubní prsteny
Snubní prsteny symbolizují spojení novomanželů a jsou trvalou připomínkou jejich vzájemné lásky. číst celé
28.06.2022
Správný směr
Se správnou dekorací se neztratíte. číst celé
Zobrazit všechny články
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Svatba v kapli na Kačině
Svatba v kapli na Kačině
Kaple na zámku Kačina je úžasná jako netradiční místo svatebního obřadu. Nikdo z vašich svatebních hostů tohle nebude čekat (pokud tu z nich někdo neb... číst celé
Snubní prsteny
04.07.2022
Snubní prsteny
Snubní prsteny symbolizují spojení novomanželů a jsou trvalou připomínkou jejich vzájemné lásky. číst celé
Správný směr
28.06.2022
Správný směr
Se správnou dekorací se neztratíte. číst celé
Chotkovská knihovna - nezapomenutelný obřad na magickém místě
Chotkovská knihovna - nezapomenutelný obřad na magickém místě
Místo jako stvořené pro romantické duše. Milujete knihy? Hrabě Chotek zde nashromáždil 40.000 svazků. Na tomto místě na vás dýchne "genius loci". Říká... číst celé
Kde nás najdete

Svatba IN - Kutná Hora
Čáslavská 5/11
284 01 Kutná Hora

Svatba IN s.r.o.
zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 205019

IČO 24279218
DIČ CZ24279218
Kontakty
Kateřina Srbová
Kateřina Srbová
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz